cadouri 2

Tipuri de cadouri handmade creative si economice

In ultima vreme, un cadou handmade a devenit mult mai apreciat decat unul generic, realizat in serie. Acest lucru se datoreaza faptului ca suntem inconjurati de produse comune, care se regasesc in orice supermarket si de care piata este suprasaturata.

Oamenii si-au dat seama ca unicitatea unui produs handmade, atat prin metoda de realizare, materialele utilizate, cat si priceperea si ingeniozitatea artizanului, nu poate avea termen de comparatie. Mai mult decat atat, fiecare dintre noi isi doreste sa poata aduce mai mult decat un simplu zambet pe buzele celor dragi, in special daca a investit timp, energie si bani.

Indrazneste sa fii creativ!

De multe ori, putem crede ca achizitia unui cadou creativ reprezinta o cheltuiala in plus pentru care multi nu se incadreaza in buget. Acest lucru este total gresit!

Nu este necesar sa investesti multe resurse pentru alegerea unui cadou inedit. Una dintre cele mai importante resurse epuizabile, pe langa buget, este cea legata de timp. Notiunea de durata de timp pare sa guverneze peste noi, ne simtim presati si nu mai putem sa luam decizia potrivita. In acest sens, in prezent, exista o serie de variante care se afla la indemana oricui, pentru a beneficia de cea mai buna experienta de shopping.

O astfel de varianta este reprezentata de magazinele online specializate pe un anumit segment de piata. Mai mult decat atat, o platforma care sa incorporeze astfel de magazine online, pune la dispozitia tuturor cele mai bune optiuni de produse din cadrul unui anumit segment.

In cadrul unei astfel de platforme, respectiv un marketplace online specializat de produse handmade si punand accent pe modalitatea de filtrare si gasire a cadoului dorit, cautarea noastra ia sfarsit aici. Probabilitatea de a gasi produsul inedit atat pentru propria persoana, cat si pentru a oferi un cadou cuiva, are procentajul cel mai ridicat.

Poate ca notiunea de creativitate nu este punctul nostru forte, insa daca gasim magazinul/ marketplace-ul online potrivit, precum si consilierea necesara rezultatul este garantat.

Cum sa te incadrezi in buget?

Cand vorbim despre resursele necesare pentru achizitia unui cadou, de regula, primul lucru la care ne gandim este cel legat de buget. Incadrarea intr-un anumit buget poate sa reprezinte un factor de stres si sa fie considerat drept o piedica pentru a putea oferi un cadou inedit. Este necesar ca aceasta idee sa fie analizata mai bine, deoarece specialistii in online shopping sugereaza ca optiunile pe care le avem la dispozitie sunt dintre cele mai variate si se pot incadra in orice buget.

Pentru achizitia unui cadou, o varianta pentru constituirea bugetului consta in stabilirea unui procent din cheltuielile lunare privind partea legata de divertisment. O alta idee poate reprezenta o valoare similara cu cea a cadourilor primite, respectiv media efectuata asupra preturilor unor cadouri primite recent de altcineva.

Dupa ce a fost stabilit bugetul, cunoscand suma in care te incadrezi, procesul de cautare se simplifica considerabil. In momentul in care cauti un cadou pe site-ul unui magazin online, exista optiunea de a alege intervalul de pret pentru care sa optezi. Aceasta filtrare permite sa fie setata valoarea minima si maxima a bugetului alocat, astfel incat sa nu pierzi timp vizualizand toate optiunile oferite si sa fii distras de multitudinea produselor care se regasesc in cadrul unui marketplace specializat.

Ce optiuni avem pentru alegerea unui cadou creativ si totodata economic?

In ceea ce priveste experienta de online shopping pentru a gasi produsul, respectiv cadoul potrivit avem la indemana o serie de optiuni dintre cele mai variate. Printre cele mai populare cadouri creative si la buget, specialistii nostri va propun urmatoarele:

  • Bijuterii handmade – de la cercei, inele, bratari, coliere pana la accesorii de par, diademe, brose;
  • Produse handmade de igiena personala – sapun, sampon, balsam, masca de par, ulei de corp/ par;
  • Produse cosmetice handmade – crema de fata, demachiant, masca de fata;
  • Articole vestimentare handmade traditionale – port popular, ie cu diferite motive, opinci, vesta;
  • Produse alimentare handmade – ciocolata artizanala, dulceata, halva;
  • Obiecte decorative handmade – tablou, vaza de flori, figurine de ceramica;
  • Produse de marochinarie – portofel, geanta, rucsac, curea.

Lasă un răspuns

Main Menu