loud

LOUD Design – haine pentru oameni curajosi!

Cum a apărut conceptul LOUD

Deși licențiat în finanțe-bănci nu am lucrat o oră în domeniu. De 14 ani sunt fotograf profesionist de evenimente la www.mariancristea.ro, obișnuind să fotografiez la cel mai înalt nivel, atât în țară cât și în străinătate. În perioada pandemiei am trecut prin momente extrem de dificile, atât pe plan personal, cât și profesional. Personal pentru că am trecut printr-un divorț, profesional pentru că în pandemie activitatea fotografilor de eveniment a fost interzisă total.
În ultimii trei ani am parcurs un drum de la depresie adâncă, la stabilizare emoțională. În această călătorie am citit cât pentru o viață fiind inspirat de oameni minunați ca: Tonny Robbins, Dr. Joe Dispenza, Napoleon Hill, Robin Sharma. Știu, pentru unii e doar pierdere de timp, pentru mine a fost mâna care m-a scos din groapă. Am învățat aproape întreaga suită de la Adobe pentru a-mi ține mintea ocupată și a mai avea un venit minim. De asemenea am studiat noțiuni de caligrafie.

De ce LOUD – Have a voice!

Loud, pentru că întotdeauna mi-am susținut cu tărie punctele de vedere, sincer și direct. Have a voice, pentru că mi-ar plăcea să cred că oamenii sunt mai puternici atunci când își susțin împreună, cu demnitate, punctul de vedere.

De ce tricouri cu mesaje motivaționale și inspiraționale?

Tot în pandemie mi-am pictat toți pereții cu mesaje care să mă ajute să mă focusez pe partea pozitivă a lucrurilor. Ba chiar m-am gândit că aș putea face treaba asta și pentru alți oameni aflați în situații asemănătoare. Oameni care au nevoie de un mic ajutor sau măcar de un mic imbold.

Dar oare câți pereți aș putea picta?! Cred că nu aș ajunge în prea multe case.
Așa a venit firesc revelația… Cum ar fi să purtăm în permanență ceva cu noi care ne aducă aminte, atât nouă, cât și celorlalți de lângă noi, de lucrurile care ar trebui sa conteze cu adevărat?! Să ne aducă aminte de acele persoane care ne dorim să devenim. De calitățile pe care le avem și pe care uităm mereu să le apreciem. De obiectivele personale. Sau pur și simplu să ne amintim ca avem nevoie sa zâmbim mai mult.

Calitatea tricourilor LOUD

Tricourile, bluzele și hanoracele LOUD sunt fabricate de către producătorul nr. 1 în Europa privind calitatea – Stanley Stella. Toate sunt realizate din 100% bumbac ecologic, producție sustenabilă. Puteti gasi produsele LOUD aici: www.louddesign.ro/

Deci vorbim despre calitate premium a tricourilor, bluzelor și hanoracelor și calitate premium a inscripționărilor. Materialele, culorile și imprimeurile rezistă ireproșabil la spălări repetate, dacă se vor respecta instrucțiunile de folosire de pe etichetă.

LOUD înseamnă 5 dorințe:

  • dorința de a ajuta cât mai mulți oameni aflați în situații asemănătoare
  • dorința de a evolua în cea mai bună versiune personală posibilă
  • dorința de a fi un exemplu pentru propriii mei copii
  • dorința de a-mi demonstra că sunt pregătit să-mi depășesc orice limite
  • dorința de a implica, cândva, întreaga familie în acest proiect

Așa s-a mai născut un vis…

Visul de a avea un loc al nostru unde, alături de întreaga familie, să putem produce singuri tricouri, bluze, hanorace. Să ajutăm cât mai mulți oameni cu ceea ce facem și inclusiv cu articolele pe care intenționăm să le scriem pe blog.

Ne dorim sa ajungem să putem asigura cele mai bune servicii posibile pentru clienții noștri și să ne întâlnim cât mai des cu așteptările lor.
În prezent tot procesul de producție, împachetare și livrare este externalizat pentru că nu am deținut fonduri necesare pentru a pune singuri toate aceste idei în practică.

În final mulțumesc tuturor celor care și-au făcut timp să citească întreaga postare.

Va urăm să aveți puterea de a visa în continuare!

Cu drag,
Echipa Loud Design,
Marian și Georgiana

Lasă un răspuns

Main Menu