cadouri handmade

5 motive pentru a oferi cadouri handmade celor dragi

In ultima perioada, piata decoratiunilor si a cadourilor s-a dezvoltat mult, spre deosebire de optiunile avute in urma cu doar un deceniu. Asadar, nu mai este atat de dificil de gasit cadoul perfect pentru cei dragi. In plus, mediul online ofera posibilitatea de a gasi cu usurinta si cu efort minim, cadoul potrivit pentru orice eveniment.

Pe langa valoarea sentimentala ce o poate aduce un obiect handmade, este incontestabila calitatea materialelor si lucratura propriu-zisa, realizata cu efort si pricepere.

Mai jos se regasesc cateva dintre cele mai insemnate motive pentru care sa oferim cadouri handmade.

  • Un cadou handmade ofera exclusivitate

Tot mai multe persoane au realizat care este valoarea unui obiect realizat manual, de catre artizani, indiferent de zona de provenienta.

Atunci cand dorim sa achizitionam un cadou deosebit pentru o persoana speciala, accentul cade asupra nivelul de exclusivitate pe care-l poate aduce.

Unicitatea unui produs realizat de mainile unui mester care utilizeaza materiale si tehnici traditionale, nu poate fi comparata cu cele realizate in serie. Se cunoaste faptul ca un cadou handmade este mult mai apreciat decat unul comun, care poate fi gasit in orice magazin.

  • Gasiti cadouri pentru orice eveniment

Fie ca este vorba despre o zi de nastere, ziua indragostitilor, ziua femeii, Craciunul, Pastele, o onomastica sau o promovare, acest lucru reprezinta un prilej de a arata aprecierea pentru cineva.

Este important sa fie gasita imprejurarea potrivita atunci cand vine vorba de a darui un cadou pentru cineva drag. Totodata este necesar de a determina modalitatea de diferentiere a tipurilor de cadouri, in functie de eveniment.

In momentul in care se ofera un cadou handmade, se subliniaza intr-un mod subtil sentimentele avute pentru persoana respectiva, precum si o anumita incarcatura emotionala.

  • Descoperiti cadouri pentru orice varsta

Preferintele oamenilor se pot schimba intr-o masura considerabila, odata cu inaintarea in varsta.

Astfe, este necesar sa se caute mereu idei noi pentru a putea oferi un cadou original, pe placul celui drag.

In ideea de a gasi cele mai bune idei pentru a oferi un cadou inedit, este important sa se tina cont atat de varsta, cat si de aspecte legate de personalitate si pasiuni.

Pentru a putea oferi un cadou handmade, cea mai usoara si rapida modalitate de alegere se realizeaza prin intermediul unui magazin online specializat, respectiv un marketplace. Avand la dispozitie diferite metode de filtrare, precum si consilierea unor specialisti, puteti gasi cadoul perfect pentru orice categorie de varsta.

  • Daruiti cadouri originale si economice

Ideea de incadrare intr-un anumit buget poate sa fie considerata drept o piedica pentru a putea oferi un cadou original. Specialistii in online shopping sugereaza ca optiunile avute pentru achizitia unui cadou handmade sunt dintre cele mai variate si se pot incadra in orice buget.

In momentul in care se cauta un cadou pe site-ul unui magazin online specializat, exista optiunea de a alege intervalul de pret pentru care sa optezi. Aceasta filtrare permite sa fie setata valoarea minima si maxima a bugetului alocat, astfel incat sa fim focusati asupra scopului avut, fara a pierde timp si fara a fi distrasi de multitudinea produselor din intreaga oferta.

  • Personalizarea cadoului

Produsele handmade prezinta o amprenta a fiecarui artizan in parte, respectiv a priceperii si a dedicatiei acestuia pentru realizarea obiectului respectiv.

Cu toate ca putem intalni un numar mai mare de mestesugari care produc cam acelasi tip produs, fiecare vine cu ceva unic, propriu. Astfel, un produs handmade nu se va putea compara niciodata cu oricare altul, indiferent de gradul de asemanare.

Mai mult decat atat, obiectele handmade pot fi personalizate, respectiv inscriptionate, gravate sau chiar realizate dupa preferintele fiecarei persoane. Indiferent de model, culoare, material, marime, acel obiect poate fi special creat pentru un anumit client.

Lasă un răspuns

Main Menu