online marketing

17 Metode de promovare a unui magazin online.

Acest articol a fost scris pentru a evidentia tehnicile de promovare online pentru a avea trafic mai mare, mai multi clienti si mai multe vanzari.

1. Comunica continuu cu fani tai si clienti tai, pentru a intelege ce isi doresc si ce dificultati intampina trebuie sa existe o comunicare permanenta cu acestia. Pentru indeplinirea acestui scop se pot folosi mai multe medii, de la suport chat in magazin pana la raspunsuri pe social media.
2. Trebuie sa oferiti in raporturi egale informatii utile fanilor si clientilor si promovarea produselor.
3. Incepe un blog
4. Adauga informatii utile pe acest blog, noutati din domeniu, promotii, promovare produse proprii, diverse articole.
5. Creaza sondaje de opinie pentru imbuntatirea servicilor si a produselor oferite, oricand este loc pentru imbuntatatire.
6. Ofera reduceri, pentru a incuraja oameni sa vina sa plaseze comenzi, multi oameni nu pot refuza o oferta buna.
7. Ofera cadouri la primele comenzi plasate pentru a fideliza clientul.
8. Oferta transportul gratuit, daca valoarea cumparaturilo depaseste un anumit prag
9. Cere recomandari clientilor multumiti de produsele tale, oferale un cupon de reducere in schimbul recomandarii.
10. Creaza materiale promotionale si publicale pe social media.
11. Inscrieti website-ul sau magazinul in consola google si bing.
12. Optimizeaza magazinul online din punct de vedere SEO, folosind cuvinte cheie relevante sectorului tau si cu volum mare de trafic.
13. Optimizeaza magazinul din punct de vedere al vitezei de incarcare. Viteza de incarcare este un factor important, astfel sugeram sa incarcati poze de dimensiuni potrivite si sa aveti condul optimizat.
14. Leaga website-ul sau magazinul online la Google Analytics.
15. Inscrierea pe principalale website-uri de socializare: Facebook, Tumbler, Twitter, etc.
16. Include in paginile magazinului tau linkurile cu iconitele de la toate website-urile de socializare din care faci parte.
17. Inregistreaza videouri de promovare si incarcale pe facebook si youtube, apoi adaugale o descriere ampla si semnificativa, folosind cuvintele cheie din domeniul de activitate.

Dupa implementarea strategiilor, rezultatele pot sa apara mai devreme sau mai tarziu, depinde de metodele folosite. Exista si metode de promovare platita pe care nu le-am abordat in acest articol, poate intr-un articol viitor.

Ideile prezentate mai sus sunt doar cateva idei de promovare a unui magazin online, exista si idei mai bune prin care iti poti promova magazinul online si te incurajam daca doresti sa impartasesti aceste idei in sectiunea de comentarii.

Lasă un răspuns

Main Menu